Michael Petersen – Murer i Roskilde

Mangler du en god og pålidelig murer i Roskilde til din næste mureropgave? Vi arbejder pålideligt og med akkuratesse.

Om din murer i Roskilde

Michael Petersen blev udlært i 2008 og valgte i 2010 at tage springet videre og blive selvstændig murer. På trods af at have startet virksomhed midt i finanskrisen, er det alligevel lykkedes Michael Petersen at skabe et ry som en af de bedste murere i Roskilde, hvilket har resulteret i mange nye og tilfredse kunder i Roskilde og omegn.
 

 
Kvalitet og tillid i fokus
Vælger du Michael Petersen til din næste mureropgave, kan du være sikker på et veludført stykke arbejde. Vi er ikke tilfredse, før du som kunde har fået et resultat, du kan være glad for. Vi vil kun lave murerarbejde, der lever op til en høj standard. Vi er af den holdning, at en aftale er en aftale. Vi vil altid levere et veludført stykke arbejde. Dermed opbygger vi værdifulde tillidsforhold til vore kunder i Roskilde og omegn. Vi kan løse en lang række opgave. Læs mere om hvad vi kan tilbyde som din murer i Roskilde.

Murer i Roskilde

Vi tilbyder god og pålidelig rådgivning
Står du og er i tvivl om din næste mureropgave, så tøv ikke med at tage kontakt! Gennem mange års erfaring som murer ligger Michael Petersen inde med stor viden omkring murerfaget og kan dermed vejlede dig til at tage den helt rigtige beslutning, når du har en opgave, der skal løses.

Ring i dag!
Lad os guide dig i den rigtige retning, kontakt os i dag og lad os sammen finde løsningen på dit næste projekt! Vær også velkommen til at ringe til os på tlf: 22394456, hvis du har spørgsmål eller søger mere info.