Vi tilbyder

Hos Murermester Michael Petersen tilbyder vi flere services – heriblandt badeværelser, murerarbejde, facadearbejde og flisearbejde. Vi ynder at yde den bedste service for alle vores kunder, og vi har flere års erfaring.


Badeværelse

Vi tilbyder udførelse af alle typer badeværelser. Vi har gode samarbejdspartnere som EL-VVS-Kloak-Tømrer-Maler, som gør at vi kan levere en totalentreprise på dit projekt. Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig tryg under en byggeproces, og det sikrer vi med godt arbejde og en god dialog.

Murerarbejde

Hos os tilbyder vi murerarbejde, ved både store og små projekter, såsom tilbygninger, eller skalmuring af f.eks. parcelhuse.

Facadearbejde

Vi har gennem årene lavet en del facaderenoveringer. Alt fra smårevner til fuldt pudsede eller filtset facader. På det seneste er vi begyndt med facade isolering af ældre eller dårligt isolerede huse. Det færdige resultat er uden sammenligning. Du sparer en masse på varmeregningen, og dine facader står som nye.

Klinker/natursten

Vi er som med badeværelser specialister når det kommer til gulve. Mange års erfaring medvirker til vores positive resultater. Og ikke mindst tilfredse kunder.
Leger du med tanken om et nyt gulv, men kan ikke bestemme dig? Hos os er gode råd gratis.