Facade

Skal facaden renoveres?

Facaderenovering i topkvalitet

Er din facade slidt af vind og vejr, eller har den taget skade af at huset har sat sig? Facaden er bygningens ansigt udadtil, og derfor ofte det første man ser, når man ankommer. Udover at være ansigtet udadtil, så har det også en naturlig skærmende effekt. Facaden har en stor flade, og det er derfor vigtigt at den er isoleret med de rigtige materialer.

Murermester Michael Petersen har de seneste 5 år specialiseret sig i at arbejde med forskellige former for facaderenoveringer, lige fra at ordne de små revner, og over til fuldt pudsede eller filtsede facader. Vi kan derfor også hjælpe med din facade.

Det kan være vanskeligt at vurdere hvor meget man skal gøre ved en facade, der er gammel og slidt, og vi anbefaler derfor at du ringer til os på 2239 4456, så kan vi vejlede og rådgive dig om behovet. Du er også altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt. Hvis vi sammen kommer frem til, at der er behov for en renovering så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Spar penge – få dit hus isoleret

Der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger at få dit hus isoleret. Murermester Michael Petersen er på det seneste begyndt at udføre facadeisolering af ældre eller dårligt isolerede huse, og det færdige resultat er uden sammenligning. Fordelene er mange – din facade bliver smuk som ny, og du slipper for unødvendigt høje udgifter på varmeregningen, når dit hus er korrekt isoleret.

Lider dit hus af kuldenedsivning eller træk? Er der vækst af skimmelsvamp på ydervægge og lofter? I så fald er det en god idé at tage fat i Murermester Michael Petersen med det samme. Er du blevet mere nysgerrig efter om du også kan få gavn af isolering, kan du prøve Rockwools energiberegner.

Ring og hør mere!

Der er meget at tage stilling til, når man overvejer at få renoveret sin facade. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan diskutere dine muligheder, og sammen finde den perfekte løsning til din facade.