Murerarbejde

Hos Murermester Michael Petersen påtager vi os alle former for mureropgaver

Murerarbejde og mureropgaver dækker over en lang række forskellige ydelser, som bliver udført af en uddannet murer. Hos Murermester Michael Petersen udfører vi alle former for små til mellemstore murerarbejder.

Flisearbejde, badeværelse og facaderenovering
Vi har særligt specialiseret os i forskellige former for flisearbejde, at bygge badeværelser samt facaderenoveringer. Du kan læse mere om disse ydelser ved at klikke på dem herunder:

 

Vi tilbyder selvfølgelig også andre former for murerarbejde. Som udgangspunkt påtager vi os enhver opgave, vi får stillet af vores kunder. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os ligemeget hvilket projekt du står med. Så kan vi tage en snak om mulighederne for at få dine ønsker realiseret.

Kontakt os i dag!
Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag, hvis du har et projekt, du gerne vil have realiseret. Hvis du har andre generelle eller specifikke spørgsmål til murerarbejde eller hvad vi udfører, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os i dag. Du finder vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

Du kan læse eksempler på andre former for murerarbejde, som vi udfører herunder:

Tilbygninger
Tilbygning til eksisterende ejendom kan være en fornuftig løsning, hvis man vil undgå at købe nyt, og man er kommet i en situation, hvor man har brug for flere kvadratmeter og mere plads. Tilbygninger kan være store og små, og have forskellige formål. Der er mange ting man skal have gjort sig klart, inden man beslutter sig for at få lavet en tilbygning. Bl.a. er der nogle formelle lovkrav til tilbygninger. Du kan læse mere om statens anbefalinger og rådgivning i forbindelse med tilbygninger ved at klikke her. Det vigtigste for os er så vidt det er muligt at kunne opfylde de ønsker og behov, du som boligejer måtte have til tilbygningen. Når vi går ind i tilbygningsprojekter er det altså vigtigt for os, at vi kan imødekomme dine ønsker til fx den arkitektoniske stil.

Skalmuring
Skalmuring er en fornyelse af en murs ydre. Det foregår oftest ved, at man lægger et nyt lag sten uden på det eksisterende lag. Det er en meget anvendt metode når man skal rette op på nedbrudte facader. En skalmuring giver altså bygningen nyt liv og et flot udseende, som hæver bygningens værdi. Der er altså mange gode grunde til at få foretaget en skalmuring. Vi sørger for en professionel og grundig udførelse af vores arbejde, så du kan trygt ringe til os, hvis facaden trænger til et løft.

Andet mindre byggeri
Som sagt foretager vi stort set alle former for små og mellemstore murerarbejde. Derfor laver vi også murerarbejde i forbindelse med mindre byggerier. Det kan være som ved tilbygninger, eller nye mindre bygninger. Det er altid med kvaliteten i højsædet når vi udfører en opgave. Det kan vores mange tilfredse kunder bl.a. vidne om.