Skal du have nyt badeværelse i Roskilde eller Køge?

En pålidelig og professionel murermester

Der kan være flere grunde til, man overvejer et nyt badeværelse. Du har måske købt nyt hus eller lejlighed, og ønsker at sætte dit eget præg på det. Det kan også være, at du overvejer at sælge, og gerne vil øge ejendommens værdi før den kommer til salg. Eller du har måske bare brug for fornyelse i hverdagen. Uanset årsagen har du fundet den rigtige murermester.

Nyt badeværelse i Roskilde, Køge og Bjæverskov

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer dig den bedste udførelse og kvalitet, når vi skal bygge dit nye badeværelse. Fra vores base i Bjæverskov, servicerer vi hele området omkring Køge og Roskilde. Vi har specialiseret os i at bygge badeværelser op fra bunden, og klarer også nedrivningen af det gamle. Når vi påtager os en opgave, så er vi dedikeret. Vi lever af tilfredse kunder, der anbefaler os til venner og familie, så vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi kræser om detaljen, indtil arbejdet er udført, og vi har ryddet op efter os.

3 gode grunde til at vælge mig

– Pålideligt og professionelt arbejde
– Mange tilfredse og tilbagevendende kunder
– Et rigtigt godt ry

Inspiration

Beslutningen om at bygge et nyt badeværelse, er ofte en længere proces, hvor man overvejer forskellige løsninger, og ser på forskellige muligheder. Vi vil anbefale dig at klikke på linket til Bolius, der kan give dig forskellig inspiration til badeværelset.

Rådgivning og kontakt

Du bør træffe beslutningen om nyt badeværelse på et oplyst grundlag, så vi anbefaler at du ringer til os på 2239 4456, når du overvejer nyt badeværelse. Vi kan hjælpe med at afklare eventuelle spørgsmål, forklare processen og komme med gode råd. Du er også altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Fliser og klinker

I forbindelse med nyt badeværelse skal man også overveje hvilke fliser og klinker, der bør anvendes. Vi ved, hvad der skal til for at dit badeværelse fremstår nyt og spændende, og vi ved hvordan det skal bygges så det holder i rigtig mange år.
Vi renoverer også eksisterende badeværelser. Døjer dit hus med fugtproblemer? Badeværelset er måske kilden til problemet. Vi har den professionelle ekspertise, så vi ved, hvad der skal gøres ved problemet. Kontakt os endelig for at få et godt tilbud.